Expozitia de pictura

un proiect Arbex Art Decor

Ca in fiecare an in aceasta perioada, comunitatea Taberei de pictura Hobby Art isi expune picturile realizate in ultimele tabere, prilej de bucurie pentru recunoasterea muncii depuse. Ne bucuram odata de munca plina de placere la sevalet in perioada taberelor sau in solitudine, acasa sau in atelier si apoi ne bucuram odata cu impartasirea emotiei artistice catre publicul amator, in perioada expozitiilor, motiv ce creeaza o satisfactie de implinire oricarui artist.

In ziua de azi e atat de usor si confortabil sa participi cu lucrari la expozitii odata ce ti-au fost selectate, astfel ca poti fi reprezentat prin lucrarile tale la orice expozitie din lume, tu ocupandu-te doar de ambalarea si expedierea picturii. Si sa alegi un curier bun, desigur.:)

Expozitia de primavara din acest an este formata din 20 de picturi  ( numarul este conditionat de  spatiul disponibil pentru expunere) apartinand tot atator artisti, membri ai comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, picturi in diverse stiluri si cu tematica diversa, lucrarile fiind selectate din cele 2 tabere de vara de anul trecut, din tabara de initiere (unde cei care au participat  n-au fost tocmai incepatori 🙂 ), precum si din cele 2 tabere de iarna de anul acesta.

Vom regasi astfel atat lucrari realiste realizate chiar in tehnica flamanda cu natura statica, portret si peisaje cat si lucrari mai expresioniste sau abstracte, realizate fie in stilul artistului fie ca o preocupare a acestuia catre experiment si provocare.

Felicitari expozantilor pentru lucrarile selectate!  Iata lista lor: Elena Bancila ( Bacau), Elena Constantin ( Tandarei), Elena Dinga (Onesti), Voica Silvia Potinga (Bucuresti), Daiana Savopol ( Bucuresti), Victoria Ivanov ( Brasov), Baci Mihaela (Onesti), Alice Hartescu (Constanta),  Maria Stoian (Bucuresti), Popa Valentin (Constanta), Ioana Comaromi ( Brasov), Andreea Georgescu (Bucuresti), Mariana Dragan (Lipova), Rodica Barac ( Bacau), Ursz Timea Melinda ( Brasov), Elena Anghel (Bucuresti), Alina Lacramioara Oprita (Bucuresti), Ana Michiciuc (Bucuresti), Niculina Dobre (Constanta), Nevena Mirea ( Timisoara).

Multumiri artistului plastic Tudor Francu, instructorul artistic al taberelor, cel care s-a ocupat de selectia lucrarilor!

Cele 20 de picturi pe panza realizate in ulei sau acril vor fi expuse in perioada 11 aprilie – 12 mai 2017 la showroomul atelierului de inramari Arbex Art Decor din Baia Mare ( bd. Unirii nr 23, program luni – vineri 8.00 -16.00). In Brasov , picturile vor fi expuse la magazinul de decoratiuni Decodepot in perioada 9 iunie – 7 iulie 2017.

Vernisaj in data de 9 iunie ora 17.00 la Decodepot( Brasov, str. Poienelor nr. 17) .

 

Parteneri : arta-inramarii.ro, Deco-perete , Decodepot