Minunea mea este tema din 2020 a expozitiei anuale de pictura a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art

Ca de fiecare data, inainte de taberele de vara facem un sondaj in grupul privat de pe Facebook al comunitatii noastre si venim cu propuneri de teme pentru expozitia de pictura anuala, apoi le votam. Anul acesta a prins contur o tema pozitiva, o tema care indeamna la cautarea acelui subiect minunat din viata ta care-ti aduce cea mai mare incantare. Este o tema de psihologie pozitiva, daca vrei, o tema introspectiva, o tema terapeutica dupa contextul in care s-a derulat pana acum anul 2020.

Asadar, ”Minunea mea” este tema expozitiei din acest an pentru care vei picta despre ceea ce iti aduce cea mai mare incantare, bucurie, reverie. Fiind o tema subiectiva, provocarea este cu atat mai mult despre interpretarea subiectului , cu toate ca pictura insasi este despre interpretarea realitatii.

Tot ce trebuie sa stii ca potential expozant:

Iata mai jos detaliile de care ai nevoie ca sa te poti apuca de lucru. Fie ca faci parte din comunitatea Taberei de pictura Hobby Art fie nu, dar pictezi si accepti provocarea noastra, iti asteptam cu drag si interes propunerile pentru expozitie.

 • Expozitia va fi online pe pagina de Facebook a taberei, in noiembrie 2020
 • Suportul pe care vei picta este la alegerea ta: panza pe sasiu, carton panzat, hartie, tu alegi
 • Dimensiunea lucrarii este la alegerea ta
 • Tehnica de lucru este la alegerea ta: ulei, acrilic, acuarela, tempera. deasemenea si stilul de lucru este la libera alegere.
 • Poti sa inscrii cate lucrari doresti pentru expozitie
 • Lucrarile se vor trimite pe emailul arbexartdecor@yahoo.com in perioada 1 – 15 octombrie ora 24.00, in format jpg, dimensiune minima 200kb, dimensiune maxima 500 kb. La subiect te rog sa scrii”Minunea mea” ( e important acest aspect pentru o gestionare mai usoara a tuturor propunerilor voastre). Fiecare fotografie va fi insotita de :1. titlul lucrarii, 2. numele si prenumele autorului, 3. tehnica folosita, 4. dimensiunea picturii  
 • Este foarte important ca fotografiile picturilor sa fie foarte clare ( focalizate) si dimensiunile unei imagini sa fie in tre 200 -500 kb .( Cand faceti fotografia, setati camera foto pe dimensiune/rezolutie minima).
 • Fotografiile se vor face la picturile neinramate. Nu vom expune lucrari cu rama.
 • Vom selecta doar lucrarile care respecta tema ( desi este mai greu de dovedit acest lucru in cazul temei de fata 🙂 ) si care sa se ridice la exigentele unei expozitii care sa starneasca admiratia publicului.
 • Costul de participare 0 lei.
 • Doar persoanele care au picturi selectate vor fi anuntate pe email in perioada 25 -30 octombrie.

Important! Expozantii isi asuma faptul ca picturile realizate de ei sunt originale, respectand legea dreptului de autor. Vor fi luate in calcul doar picturile care vor avea toate informatiile solicitate si care nu au mai fost expuse intr-o expozitie organizata de noi.

Organizator:  Simona Polhac in cadrul proiectului Tabara de pictura Hobby Art

Consultanti artistici:

Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al Taberei de pictura Hobby Art si Catalin Alexandru Chifan, artist plastic, profesor doctor in arte vizuale la Colegiul de Arta ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Parteneriarta-inramarii.ro, Deco-perete.ro