Prima pagină

Echipa

Cine suntem

 

Simona Polhac – fondator si facilitator Tabara de pictura Hobby Art

Simona Polhac - fondator Tabara de pictura Hobby Art  Pe diploma mea de facultate scrie ca sunt inginer silvic dar cat de departe sunt acele timpuri in care am ales calea respectiva care insa nu s-a materializat! S-au materializat doar gandurile si impulsurile care au insotit acea decizie: libertate si natura. Atunci am considerat ca meseria de inginer silvic imi poate oferi aceste doua lucruri pe care mi le doream la nivel inconstient. Insa universul a lucrat pentru mine si mi-a oferit un job care mi-a deschis apetitul pentru dezvoltare personala prin arte, mi-a calit rabdarea si indarjirea de a face ca lucrurile sa se petreaca la nivelul cel mai inalt al asteptarilor mele si atentia pentru nevoile publicului meu. Acel job, asesor pentru tineret ( cum se numea prima data iar apoi inspector pentru tineret), o munca de pionierat pentru Romania acelor vremuri ( e vorba de perioada 1992 – 2002) consider si acum ca a fost un dar.

Si cum odata pornit pe un drum atragi tot felul de interactiuni benefice, am intalnit modele care sa ma inspire, oportunitati sa ma dezvolt ca facilitator de tabere si in cele din urma, cand, tot universul a ales pentru mine, am creat Tabara de pictura Hobby Art, inspirata fiind de frumusetea uneori nerevelata a lucrurilor simple precum si de entuziasmul si pasiunea celor care vor sa le descopere prin pictura.

In aceste tabere de pictura pe care le organizez am adunat toata experienta mea de 10 ani ca asesor/ inspector de tineret, apoi ca animator centre de vacanta pentru tineret precum si experienta din cadrul proiectelor internationale de tineret la care am participat si unde am prins drag de toate tehnicile de socializare si energizare pe care le-am experimentat, care mi-au revelat potentialul lor de a facilita o integrare armonioasa cu multa bucurie in cadrul grupurilor, chiar eterogene. Probabil experienta mea in munca de tineret a imprimat  un tipar energetic pe care mi-l doresc pentru atmosfera fiecarei tabere indiferent ca acum lucrez cu adulti iar la nivel subliminal acest tipar regizeaza discret energia din fiecare tabara astfel incat varsta mentala a fiecarui grup se mentine chiar sub varsta adolescentei de cele mai multe ori (iar aceste tabere le consider cele mai reusite). 🙂 Imi place dansul, muzica, matematica :), fotografia, filmele bune, cititul, lucrurile bine facute, oamenii firesti, simpli, sinceri si autentici, viata in natura mai ales desculta, invatarea continua si multe, multe altele.

Si da, atat in munca mea de acum, ca facilitator al taberelor de pictura, ca manager in cadrul firmei mele, Arbex Art Decor,  ca sotie si mama, ma asigur ca cele doua valori la care tin, libertatea si apropierea de natura, sunt constante in viata mea si a celor din jurul meu.

………..

 

Tudor Francu – instructor artistic Tabara de pictura Hobby Art

Tudor Francu - instructor artistic Tabara de pictura Hobby Art

Instantaneu dintr-o tabara

Tudor Francu a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea specializarea Pictura in 2001 si a avut o perioada de 3 ani in care a predat pictura si desen la scoala generala din Beius.

”Viata mea de zi cu zi se imparte intre pictura, muzica, sah, fotografie, drumetii, calatorii… De cand ma stiu am fost inconjurat de creioane, culori, pensule… asa ca parcursul vietii prin care am ajuns artist plastic a venit firesc.  Dar, la fel de firesc mi s-a parut intotdeauna sa ofer din cunostintele si experienta mea celor interesati de acest domeniu, cu atat mai mult cu cat stiu si inteleg ce inseamna nevoia de exprimare prin forma si culoare. ”

 

 

%d blogeri au apreciat: