Expozitie de pictura cu temtica muzicala pentru Tabara de pictura Hobby Art 2017”Daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica”spune Emil Cioran.

Inspirati de muzica, de evenimentul de prestigiu care are loc in Bucuresti in septembrie si anume Festivalul George Enescu, lansam tema urmatoarei expozitii tematice de pictura de anul acesta si care va fi Muzica. Aceste doua arte, muzica şi artele plastice ne ajuta sa exprimam prin limbaj sonor şi vizual ceea ce nu poate fi exprimat în cuvinte. Ne permit sa ne acordam la frecventa universului atunci cand cuvintele sunt sarace.

Daca primele doua expozitii tematice au fost Fluturi si Amintiri din copilaria mea, de aceasta data provocarea este Muzica cu tot ce inseamna ea pentru voi.

Perioada expozitiei va fi in luna septembrie la Bucuresti la Biblioteca Metropolitana (sediul central)iar in luna noiembrie la Baia Mare, la showroomul atelierului de inramari Arbex Art Decor .

….

Update 24 august 2017: anul acesta expozitia va avea loc doar in Bucuresti. La Baia Mare nu mai deplasam expozitia, tinand cont de perioada expozitiei din Bucuresti, influentata de Festivalul Enescu.

….

Asteptam in perioada 1-20 august 2017 propunerile voastre picturale care sunt inspirate de muzica, muzicieni, ritm, sunete, armonie etc.

Asadar, stimati pictori, va lansam invitatia sa expuneti la urmatoarea expozitie tematica care va avea loc in toamna in Bucuresti si Baia Mare.

Iata ce trebuie sa stii pentru a putea propune lucrari pentru expozitia de anul acesta:

  • Scopul acestui demers este realizarea unei expozitii de calitate. Vor fi selectionate cele mai bune (max.) 34 de picturi ( numarul este limitat de spatiul expozitional).
  • Picturile trebuie sa fie originale, realizate pe panza intinsa pe sasiu cu dimensiunea maxima a unei laturi de 60 cm.
  • Tehnica si stilul de realizare a picturii sunt la libera alegere.
  • Picturile nu vor fi inramate
  • Termenul de inscriere a picturilor va fi 1-20 august 2017. Inscrierea se va face prin trimiterea imaginilor pe emailul arbexartdecor@yahoo.com cu subiectul  expozitia de pictura Muzica din viata mea doar in intervalul de timp mentionat. O persoana poate propune mai multe picturi. Veti mentiona in email urmatoarele informatii:
    • Titlul picturii
    • Dimensiunile picturii
    • Tehnica folosita
    • Numele autorului
    • Adresa si numarul de telefon, linkul de facebook ( daca aveti)
    • Pretul solicitat in cazul in care pictura e de vanzare ( la pretul vostru noi vom adauga tva-ul si impozitul aferent; vom percepe un comision de vanzare simbolic de 9%).
  • Doar persoanele care au lucrari selectate vor fi anuntate pe email pe 30 august -1 septembrie 2017 cand vor primi si detaliile necesare pentru expedierea picturilor care va avea loc imediat in urmatoarele zile dupa anuntarea selectiei.
  • Costurile expozitiei sunt cele de transport ( tur-retur) Bucuresti precum si protocol pentru vernisajul din Bucuresti. Aceste detalii vi le vom comunica  dupa ce avem rezultatul selectiei, depinzand de numarul persoanelor care vor expune.

Organizare expediere picturi: vor fi anuntate pe email doar persoanele selectate dar in principal picturile ar trebui sa fie la sala de expozitie din Bucuresti ( Biblioteca Metropolitana sediul central) data de 6 septembrie pentru panotare.  Durata expozitiei va fi de o luna dar vom anunta detaliile exacte dupa selectarea lucrarilor. Picturile vor fi astfel ambalate incat sa poata fi folosit ambalajul si pentru retur pentru expozantii din tara.

Important! Expozantii isi asuma faptul ca picturile realizate de ei sunt originale, respectand legea dreptului de autor. Vor fi luate in calcul doar picturile care vor avea toate informatiile solicitate si care nu au mai fost expuse intr-o expozitie organizata de noi.

Mai multe detalii la finalul selectiei picturilor.

 

Partener: Deco-perete 

sursa imaginii: LA Komadama via Visualhunt.com