Editie finalizata

Tabara de pictura Hobby Art pentru incepatori editia 2016  Te tenteaza sa pictezi si ai nevoie de un profesonist care sa te indrume? Esti autodidact(a) si simti ca ai nevoie de confirmarile si cunostintele practice sau trucurile unui profesionist in ale picturii? Atunci te asteptam in toamna in tabara de initiere!

In fiecare an organizam o tabara de pictura pentru incepatori, unde, pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de  teoria culorilor, culorile  complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic. Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.

Grupul de lucru va fi format din minim 6 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a  activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al 

Tabara de pictura cu profesor

Tabara de pictura Hobby Art- un proiect Arbex Art Decor

taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.

Perioada taberei: 1-7 octombrie 2016

 Locatia taberei: Cazarea va fi in Predelut la o pensiune de 3 stele in camere duble cu baie proprie si wifi gratuit. Se va picta in interior, in sala de conferinte pe care o vom transforma in atelier de pictura pe durata taberei.

Termeni si conditii.

Initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non-formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acelor persoane, lansam initiativa derularii taberei pentru un grup de maxim 12 persoane.

In cadrul taberei de pictura Hobby Art vor fi prestate cursuri de pictura si asistenta de specialitate in domeniu, pentru participanti, prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl.  Inscrierea in tabara presupune si acceptul participantilor de a fi folosite fotografiile realizate pe durata taberei in scopul promovarii acesteia. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site.

Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 200 lei. Termen de inscriere 31 august 2016. Dupa aceasta data, in limita locurilor disponibile se vor putea inscrie persoane care au mai fost in cel putin o tabara de pictura alaturi de noi, daca vor avea placerea sa beneficieze de atmosfera atelierului de pictura si de asistenta de specialitate individuala*.

Pretul :

1480 lei / persoana pentru 6-7 participanti

1300 lei/ persoana pentru minim 8-9 participanti

1200 lei/persoana pentru 10-12 participanti

Pretul include asistenta de specialitate, cazare, pensiune completa ( mic dejun, pranz si cina),  cheltuieli de organizare, acces la activitatile de grup.  Pretul nu include deplasarile optionale si nici deplasarea la locul taberei.

*Pret special pentru persoanele care au mai fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art: 1100 lei pentru intreaga perioada sau 190 lei/ zi, existand si aceasta posibilitate de participare, in limita locurilor disponibile.

Anularea participarii

In cazul in care nu mai puteti participa la tabara va rugam sa ne anuntati in scris pe emailul arbexartdecor@yahoo.com cu cel putin 21 de zile inainte de inceperea taberei, pentru ca in caz contrar avansul achitat se va retine pentru acoperirea cheltuielilor comune. 

Bonus !

Primele 3 persoane inscrise vor beneficia de cate un sasiu cu panza pentru pictura.

Oportunitati. In fiecare vara organizam o tabara de pictura pentru nivel intermediar, astfel ca aveti posibilitatea sa practicati si sa beneficiati in continuare de asistenta de specialitate si alaturi de alte persoane pasionate de pictura. Veti avea posibilitatea sa faceti parte dintr-un grup cu care sa impartasiti pasiunea pentru pictura si nu in ultimul rand veti putea participa la expozitiile de grup pe care le organizam anual la inceputul primaverii.

  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare

Organizare Sosirea in tabara pana la ora 18 .  Mai multe detalii de deplasare vom furniza doar persoanelor inscrise.   Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz.  Veti primi pe email recomandarile noastre privind materialele, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei . Trebuie sa stiti ca materialele de pictura pe care le veti avea la voi reprezinta optiunea fiecaruia. Iata un scurt ghid care ar putea fi de folos.

Termeni si conditii: initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non- formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acestor persoane, lansam inititiva derularii taberei pentru un grup de minim 12 persoane. In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului.

Inscrierea participantilor. Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea avansului de 200 lei. Validarea inscrierii se face dupa regula “primul venit- primul servit”, pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site.

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, e necesar sa trimiteti atat formularul de inscriere ( de mai jos) cat si sa achitati un avans de 200 lei. Pasii pentru inscriere sunt urmatorii:

  • trimiterea formularului de inscriere de pe site
  • dupa care veti primi din partea noastra un email de confirmare a primirii formularului si totodata datele bancare pentru achitarea avansului de 200 lei. Dupa ce vom avea confirmarea platii, vom reveni pe email cu o confirmare a  inscrierii in tabara de pictura. Diferenta se va achita in tabara.

Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti. Va rugam completati formularul de inscriere de mai jos:

Meniu normal sau vegetarian? meniul solicitat va fi considerat ca atare pe toata durata taberei, nemaiputandu-se modifica ulterior. Meniul normal este conceput astfel ca una din mesele de la pranz sau cina sa fie fara carne

Aveti nevoie de sevalet? putem sa va punem la dispozitie ( gratuit) pe durata taberei sevalete de camp daca solicitati acest lucru prin intermediul acestui formular(obligatoriu)

 
Dupa completarea formularului si expedierea lui  veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita avansul de 200 lei . 

Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Decor.

Parteneri media: www.granturi.rowww.businesswoman.rowww.4arte.rowww.arta-inramarii.rowww.deco-perete.ro ,www.avocatnet.rowww.vreauarta.ro , www.artout.ro

Va asteptam cu drag!