Tabara de pictura Hobby Art - un proiect Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art – un proiect Arbex Art Decor

10 e un numar frumos care ne determina sa ne gandim la o aniversare. Va fi a 10-a editie a  taberei noastre de pictura! Am petrecut momente frumoase impreuna, am intalnit oameni  frumosi pe care ii consider de pe acum prieteni pe viata. Cu cei mai multi dintre ei ne  intalnim an de an, in editiile de vara sau de iarna, chiar in ambele de multe ori. Va multumim  tuturor!

 Vara aceasta vom organiza 2 serii, astfel:

 – o serie in perioada 21- 29 iunie la Balchik in Bulgaria:

  •  locatia va fi pensiunea White House Family , o pensiune de 3 stele, cazare in camere duble cu baie  proprie, pensiunea are o terasa spatioasa pentru activitatile noastre, chiar langa mare
  •  instructorul artistic este Tudor Francu– instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009
  •  grupul de lucru este format din maxim 12 participanti care au depasit stadiul de initiere  in pictura
  •  pret integral 380 euro+ 450 lei (include pensiune completa, acces la workshop si activitatile de grup) sau varianta economica cu demipensiune, 320 euro + 450 lei . Persoanele care au mai fost in cel putin o tabara Hobby Art vor beneficia de reducere 50 lei. 

 – a doua serie in perioada 19- 27 iulie la munte, la Gura Raului ( in Marginimea Sibiului):

  • locatia va fi pensiunea Conacul dintre rauri , o pensiune de 4 margarete, cazare in camere duble cu baie proprie, pensiunea are si aici o curte mare si terasa generoasa unde se poate picta 
  • instructorul artistic este  Tudor Francu
  • grupul de lucru este de 8- 12 persoane
  • pret integral 1500 lei (include pensiune completa, acces la workshop si activitatile de grup). Persoanele care au mai fost in cel putin o tabara de pictura Hobby Art vor beneficia de reducere 50 lei.

Inscrierea se realizeaza prin completarea si trimiterea formularului de inscriere  si trimiterea lui pe acelasi email, precum si achitarea unui avans de 200 lei pe baza proformei pe care-o veti primi dupa expedierea formularului de inscriere. Diferenta se va achita prin transfer bancar in saptamana dinaintea taberei.

Locurile se completeaza in functie de ordinea solicitarilor: primul venit, primul servit!

Inscrierea pentru seria de la munte este deocamdata disponibila doar pentru persoanele care au mai participat la cel putin o tabara de pictura Hobby Art. 

Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti. Va rugam completati formularul de inscriere de mai jos:

Bonus! Primele 3 persoane inscrise la fiecare serie vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura.

Termeni si conditii

Initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non- formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acestor persoane, lansam inititiva derularii taberei pentru un grup de minim 12 persoane. In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl; caracterul editiei din vara va fi preponderent axat pe partea practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 200 lei.

Anularea participarii

In cazul in care nu veti putea participa la seria la care v-ati inscris, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Organizare
Programul pentru fiecare serie, detaliile de organizare deplasare ( daca va fi cazul) precum si recomandarile noastre privind materialele de pictura necesare, vor fi trimise pe email doar persoanelor participante, in primele zile ale lunii in care se desfasoara seria la care v-ati inscris.

Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz. Materialele pe care le veti avea la voi sunt optiunea fiecaruia.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei si vor primi acceptul de a fi expuse in Galeria de Arta de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare primavara.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de baza de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare
 

contact: Simona Polhac, email: arbexartdecor@yahoo.com

DSCF0302

editie finalizata

Parteneri media : http://www.businesswoman.ro , http://www.4arte.ro, http://www.granturi.ro, http://www.121.ro, http://www.garbo.ro, http://www.deco-perete.ro, http://www.arta-inramarii.ro