Instantanee din Tabara de pictura Hobby Art pentru incepatori-editia 2019- un colt de atelier

  Tabara de initiere din 2020 se va desfasura la Costesti in tinutul dacilor unde revenim pentru a 3-a oara.  Terasa generoasa unde ne vom instala atelierul de pictura, curtea larga plina de vegetatie chiar si cu o padurice unde iti poti gasi un coltisor sa te retragi daca vrei precum si posibilitatile de drumetii la cetatile din apropiere ne-au convins sa revenim. Aceasta tabara este pentru incepatori dar si pentru persoanele care picteaza si au nevoie de confirmare si de indrumare din partea unui profesionist.

Pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de  teoria culorilor, culorile  complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic.

Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.

Grupul de lucru va fi format din minim 8 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a  activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al taberelor de pictura Hobby Art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.

Perioada taberei: 28 iunie – 4 iulie 2020 00023- 29 august 2020

Locatie: Locatia taberei este la Costesti in jud. Hunedoara, la 31 km de Hunedoara pe directia SE. Cazarea va fi in camere duble ( cu paturi separate) cu baie la o pensiune de 3 stele ( locatia se va comunica pe email persoanelor inscrise).

Iata cum poti sa ajungi cu masina : vezi ruta masina de la Orastie sau vezi ruta masina din Hunedoara .

Termeni si conditii

Initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non-formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acelor persoane, lansam initiativa derularii taberei pentru un grup de minim 8 si maxim 12 persoane.

In cadrul taberei de pictura Hobby Art vor fi prestate cursuri de pictura si asistenta de specialitate in domeniu, pentru participanti, prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl.  Programul va fi astfel conceput incat sa alocam zilnic 7 ore picturii, plimbari in aer liber, exercitii benefice de gimnastica in aerul proaspat al diminetii, seri distractive concepute astfel incat sa ne aduca un plus de creativitate, energie dar si destindere.

Update 10 august la Termeni si conditii :

– Prioritara va fi protectia si siguranta tuturor, ca urmare toate activitatile vor tine cont de acest aspect: va fi mai putina socializare iar sesiunile de teorie /demonstratie de pictura vor fi pentru maxim 4 persoane, cu repetitie daca e cazul.

– Sevaletele vor fi imprastiate prin curte si pe terasa astfel incat sa pastram distanta de minim 2 m intre ele.

– Indrumarea individuala la sevalet se va face de la distanta minima recomandata de cca 1.5 – 2 m.

– Interatiunile dintre persoane le vom reduce cat se poate, astfel ca activitatile de seara care stiu ca aveau farmecul lor contribuind la atmosfera fantastica de tabara, vor fi reduse. Asta e, sanatatea si siguranta trebuie sa primeze.

– Interactiunile la sevalet dintre voi se vor face cu pastrarea distantei minime de 1.5- 2 m si as propune si purtarea mastii pentru schimbul de informatii si impresii dintre voi, astfel incat sa va simtiti in siguranta.

– E posibil ca unele ateliere de maxim 4 persoane sa se desfasoare in interior, astfel ca mentionez daca mai e cazul ca mastle sa nu lipseasca din bajaj si sa fie suficiente pentru cele 6 zile .

– Fiecare persoana isi va asuma raspunderea privind pastrarea igienei specifice protectiei impotriva  coronavirusului, a normelor de comportament si purtare a mastii conform reglementarilor impuse de autoritati.

Fiecare persoana intelege ca raspunderea privind pastrarea sigurantei medicale personale ii revine in totalitate si isi asuma riscul de a participa la Tabara de pictura Hobby Art de la Costesti, in perioada agreata de comun acord cu organizatorul si mentionata pe site-ul taberei. Inscrierea si mentinerea inscrierii inseamna ca ati acceptat si aceasta actualizare a termenilor si conditiilor de participare, pe langa cele mentionate mai sus. 

Locurile se vor ocupa in ordinea in care primim inscrierile. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii tine loc de contract si se face implicit de catre participanti odata cu trimiterea formularului de inscriere si plata contributiei de tabara. Contributia de tabara se poate achita in 2 transe egale prin banca, prima transa la inscriere iar a doua transa pana la inceputul taberei.

Pretul :

  • 2060 lei – include cazarea in camere duble ( pentru supliment cazare single se va achita in plus 450 lei), cele 3 mese zilnice pentru 6 zile de tabara, fructe, acces la activitatile zilnice de specialitate si de grup. Pretul nu include transportul pana la locatie care este in sarcina fiecarui participant.  Din aceasta suma, contributia de participare la tabara, 980 lei ( inclus tva), se va factura de catre organizator, respectiv Arbex Art Decor iar cheltuielile de cazare si masa vor fi facturate de catre pensiune. Persoanele care au mai fost intr-o tabara de pictura Hobby Art vor beneficia de o reducere de 50 lei daca isi doresc sa participe la aceasta tabara.

Anularea participarii

In cazul in care nu mai puteti participa la tabara va rugam sa ne anuntati in scris pe emailul arbexartdecor@yahoo.com cu cel putin 30 de zile inainte de inceperea taberei, pentru ca in caz contrar avansul achitat se va retine pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Bonus !

Primele 3 persoane inscrise vor beneficia de cate un sasiu cu panza pentru picturaconfectionat in atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Oportunitati

In fiecare vara si iarna organizam 1-2 tabere de pictura pentru nivel intermediar, astfel ca ai posibilitatea sa practici si sa beneficiezi in continuare de asistenta de specialitate si sa te alaturi unei comunitati de persoane pasionate de pictura. Vei avea posibilitatea sa faci parte dintr-un grup cu care sa impartasesti pasiunea pentru pictura si nu in ultimul rand vei putea participa la expozitiile de grup pe care le organizam anual.

  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiezi de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare

Organizare:

Sosirea in tabara in 28 iunie pana la ora 18 .  Mai multe detalii de deplasare vom furniza doar persoanelor inscrise.   Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz.  Vei primi pe email recomandarile noastre privind materialele, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei . Trebuie sa stii ca materialele de pictura pe care sa le aduci cu tine reprezinta optiunea fiecaruia. Iata un scurt ghid care ar putea fi de folos.

Inscrierea participantilor

Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea contributiei de participare. Mentionam ca aceasta se poate achita in 1 sau 2 transe egale ( de cate 490 lei), transa a 2-a se poate achita inainte de tabara. Validarea inscrierii se face dupa regula “primul venit- primul servit”, pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site.

Pasii pentru inscriere sunt urmatorii:

  • trimiterea formularului de inscriere de pe site
  • apoi vei primi din partea noastra un email de confirmare a primirii formularului si totodata datele bancare pentru achitarea contributiei de tabara de 980 lei ( aceasta o poti achita in 1 sau 2 transe egale, a 2-a transa se poate achita inainte de tabara, tot prin banca). Dupa ce vom avea confirmarea platii vom reveni pe email cu o confirmare a  inscrierii in tabara de pictura. Restul de bani reprezentand costurile cu pensiunea, se vor achita in tabara.

Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti. Te rugam sa completezi formularul de inscriere de mai jos:

Dupa completarea formularului si expedierea lui  vei primi o instiintare prin care ti se va confirma ca esti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care vei achita cel putin prima transa (490 lei) a contributiei de tabara.

Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Decor.

Parteneri:

Deco-perete.ro partener Tabara de pictura Hobby Art
Atelier inramari Arbex Art Decor - partener Tabara de pictura Hobby Art
Craftmall
Tabara de pictura pentru incepatori
Un proiect Arbex Art Decor

Vezi aici instantanee din tabara de vara pentru nivel intermediar de la Costesti, realizata in 2019 iar aici picturile realizate.