Tabara de pictura Hobby Art un proiect Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art un proiect Arbex Art Decor

editie finalizata

Aceasta tabara este pentru persoanele care stiu sa picteze si isi doresc sa isi dedice o saptamana picturii si bucuriei alaturi de un grup care de fiecare data se dovedeste a fi minunat. Atelierul de pictura va fi coordonat de artistul plastic Tudor Francu, instructorul artistic al taberei din 2009.

Perioada: 22 – 29 iulie 2018

 

Locatia: pensiunea Conacul dintre Rauri din Gura Raului ( in Marginimea Sibiului),  o pensiune de 4 margarete, cazare in camere duble cu baie proprie, pensiunea are o curte mare si terasa generoasa unde se poate picta

Termeni si conditii: Initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non- formala. In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl; editia de vara va fi axata in special pe practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului.

Grupul de lucru este format din minim 8, maxim 12 participanti pentru buna gestionare a activitatilor. Detaliile organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise. Pana in data de 15 noiembrie 2017 au prioritate la inscriere membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, respectiv persoane care au mai fost alaturi de noi in cel putin o tabara de pictura.  Dupa aceasta data locurile se vor completa in ordinea inscrierilor.

Anularea participarii

In cazul in care nu vei putea participa te rugam sa ne anunti cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati (re)creative, distractive, de grup.

Plata:

  • 1680 lei – pret pentru membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art – include cazarea si cele 3 mese zilnice pentru 7 zile de tabara, acces la activitatile zilnice de specialitate si de grup
  • 1730 lei – pentru persoanele noi, in limita locurilor disponibile.                                                                                  Este necesar sa achiti un avans de 200 lei la inscriere, cu mentiunea”contributie participare tabara” dupa ce vei primi din partea noastra un email cu detaliile necesare pentru plata. Acest email il vei primi dupa ce ne vei trimite formularul de inscriere de mai jos completat cu datele tale.

Inscriere ( completeaza mai jos cu datele tale si apoi fa click pe Trimite)

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.