O saptamana in Grecia, pe malul marii Egee unde vom ajunge pentru prima data cu Tabara de pictura Hobby Art. Aceasta tabara se adreseaza persoanelor care stiu sa picteze  si vor sa evolueze sub indrumarea unui profesionist.

  mai e un loc liber!

Tabara de pictura Hobby Art in Grecia - Thassos

Locatia : Akti Belvedere color&essence  in Thassos, in partea N-V a insulei, o locatie care isi va intampina vara aceasta clientii in intregime renovata. Cazarea se va face in camere duble cu baie si suite ( apartament cu 3 locuri si baie proprie) iar masa in regim de demipensiune ( mic dejun si cina ). Masa o vom lua chiar in vecinatatea marii, pe terasa de sub pini.

Vom picta sub umbra pinilor sau a maslinilor si ne vom racori in apa cristalina a Marii Egee aflata la 2 pasi. Locatia pune la dispozitia noastra sezlonguri, in mod gratuit. Avantajul locatiei este ca e mai izolata de alte statiuni, mai intima si este situata chiar langa plaja. In septembrie este o vreme placuta, necaniculara pe aceasta parte de insula, atat din cauza vegetatiei, padurea de pini fiind in vecinatate cat si din cauza perioadei de mijloc de septembrie.

 

Perioada: 19 – 26 septembrie 2018

Grupul de lucru va fi format din minim 8 si maxim 12* persoane care vor picta sub indrumarea instructorului artistic al taberei – artistul plastic Tudor Francu.

Tematica taberei va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere.

Termeni si conditii: Initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non- formala. In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl; editia de vara va fi axata in special pe practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului.

Detaliile organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist” de 20%, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul de inramari Arbex Art Decor.
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Anularea participarii

In cazul in care nu vei putea participa la tabara la care te-ai inscris, te rugam sa ne anunti cu cel putin 30 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea partiala a cheltuielilor comune.

Pret**: 365 euro plus 750 lei – cazare cu demipensiune (mic dejun + cina), fructe + acces la activitati de specialitate si de grup ( calculat la cursul euro de 4.6 lei; pretul poate suferi modificari in functie de cursul euro ). Pretul nu include transport. Persoanele care au mai fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art vor avea o reducere de 50 lei.

Este necesar sa achiti un avans de 450 lei la inscriere, cu mentiunea”contributie participare tabara” dupa ce vei primi din partea noastra un email cu detaliile necesare pentru plata. Acest email il vei primi dupa ce ne vei trimite formularul de inscriere de mai jos completat cu datele tale. Locurile vor fi distribuite dupa regula ”Primul venit-primul servit”.

 Inscriere ( completeaza mai jos cu datele tale si apoi fa click pe Trimite):

Tabara de pictura Hobby Art - un proiect Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art – un proiect Arbex Art Decor ( imagine din tabara de la Balcic din 2014)

DSCF2399

Imagine din tabara de la Balcic din 2014

 

Tabara de pictura Hobby Art - un proiect Arbex Art Decor

Tabara de pictura Hobby Art – un proiect Arbex Art Decor ( aici imagine din tabara de la Balcic din 2014)

Parteneri: Vreauarta.ro, Inramari profesionale, Deco-perete, Businesswoman.ro

*In taberele de vara, in anumite situatii exceptionale se poate accepta o persoana peste numarul maxim de locuri, in functie de situatia punctuala, dar doar pentru persoanele din comunitatea Taberei de pictura Hobby Art.

** Pret actualizat la 21 septembrie 2017

…            …          …         …         …

Vezi si cateva pareri ale unor persoane care au fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art.

Reclame