editie finalizata 

Aceasta tabara se adreseaza persoanelor care stiu sa picteze.  Se va putea picta la sevalete pe terasa  acoperita sau cine doreste in curtea imensa din care se vede o priveliste superba a muntilor Fagarasi .  Sevaletele sunt din partea noastra pe durata taberei pentru fiecare participant.

Despre locatie,  inafara de faptul ca are paturile twin, terasa acoperita si se incadreaza la categoria 3 stele, as adauga un comentariu de pe booking.com ( in lipsa unei deplasari la fata locului): ”Un loc superb intr-un sat ce pare desprins din copilarie. Muntii strajuiesc si infrumuseteaza locul” – review booking.com .

Grupul de lucru este format din minim 8 si maxim 12* persoane. Au prioritate la inscriere persoanele  care au mai fost in cel putin o tabara de pictura alaturi de noi. Alte persoane se vor putea inscrie  dupa data de 25 februarie –  in limita locurilor disponibile.

Tematica taberei va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere.

Locatia taberei Curtea Porumbaceana din Porumbacu de Sus, un sat la poalele muntilor Fagaras , cu acces usor de la sosea, ”Un loc superb intr-un sat ce pare desprins din copilarie. Muntii strajuiesc si infrumuseteaza locul” – review booking.com .  Cazarea va fi in camere duble (cu paturi separate) cu baie.

Perioada taberei: 24 iulie – 1 august 2016 ( 8 zile)

Pretul taberei* ( pret special pentru persoanele care au mai fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art):

1430 lei pentru 8 participanti

1300 lei pentru 10 participanti

1220 lei pentru 12 participanti

in limita locurilor disponibile, alte persoane se vor putea inscrie iar pretul va fi 1480 lei/1350 lei/1270 lei) .

Acest pret include cazare, cele 3 mese zilnice, accesul la atelierul de pictura coordonat de artistul plastic Tudor Francu precum si activitatile de grup de timp liber specifice taberei . In acest pret nu este inclus transportul.

Organizare: Porumbacu de Sus se afla la o distanta de Vom stabili detaliile intalnirii in functie de mijlocul de transport cu care veti ajunge. Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz. Materialele pe care le veti avea la voi sunt optiunea fiecaruia. Puteti consulta un scurt ghid al materialelor necesare pentru pictura aici . Veti primi pe email recomandarile noastre privind materialele pentru aceasta editie, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei .

Termeni si conditii: initiativa organizarii taberei de pictura pentru adulti a pornit din convingerea ca exista pasionati care doresc sa patrunda in tainele acestei arte sau sa si-o perfectioneze, intr-un cadru relaxant, de educatie non- formala. Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dorintelor acestor persoane, lansam inititiva derularii taberei pentru un grup de minim 12 persoane. In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl; caracterul editiei din vara va fi preponderent axat pe partea practica. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Participarea in tabara presupune si acordul participantilor pentru postarea publica a fotografiilor in scopul promovarii imaginii si activitatilor taberei.  Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului.

Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti

Instructorul artistic este Tudor Francu– instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009.

Plata: Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, e necesar sa trimiteti atat formularul de inscriere ( de mai jos) cat si sa achitati un avans de 200 lei ( plata o veti face dupa ce veti primi din partea noastra un email cu detaliile de plata).

Locurile se vor completa dupa regula ”primul sosit, primul servit”.

Diferenta se va achita la fata locului in ziua sosirii.

Bonus! Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor. Detalii aici.

Anularea participarii

In cazul in care nu veti putea participa la seria la care v-ati inscris, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei si vor primi acceptul de a fi expuse in Galeria de Arta de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de baza de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare.

Inscriere

Parteneri media: www.arta-inramarii, www.deco-perete.ro,www.adelaparvu.comwww.businesswoman.ro, www.vreauarta.ro,www.artout.ro, http://www.businesswoman.ro .

Tabara de pictura Hobby Art vara 2016

Locatia taberei va fi Curtea Porumbaceana

 

 *In taberele de vara, in anumite situatii exceptionale se poate accepta o persoana peste numarul maxim de locuri, in functie de situatia punctuala, dar doar pentru persoanele din comunitatea Taberei de pictura Hobby Art. 
Reclame