editie finalizata

Tabara de pictura Hobby Art organizata de Arbex Art Decor  Aceasta editie este organizata pentru membrii comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, adica pentru persoanele care au fost in cel putin o tabara de pictura alaturi de noi, incepand din 2009. In limita locurilor disponibile se vor putea inscrie si alte persoane care au mai pictat, incepand cu 2 decembrie 2015

Tema taberei va fi stabilita dupa consultarea preferintelor voastre din formularul de inscriere; va fi o tabara cu specific de atelier.

Perioada: 17-24 ianuarie 2016

Locatia: pensiunea Inspire View din Predelut unde deja ne simtim ca si acasa.

Grupul de lucru este format din minim 8 si maxim 12 persoane pentru desfasurarea in conditii optime a atelierelor de lucru si a celorlalte activitati de tabara: mesele, activitatile de timp liber.

Pretul : 1400 lei si include cazarea cu cele 3 mese zilnice, coffee break (pauze de ceai, cafea) precum si accesul la atelierul de pictura si activitatile de grup. Pentru persoanele noi ( in limita locurilor disponibile) pretul pentru cele 7 zile va fi 1450 lei.

Plata avansului de 200 lei se poate face prin mandat postal pe adresa:

Arbex Art Decor, Baia Mare bd. Unirii nr. 23

sau prin ordin de plata in contul Arbex Art Decor – RO52BTRL02501202L43227xx deschis la Banca Transilvania sucursala Baia Mare, cu mentiunea” taxa participare tabara de pictura iarna”.

Bonusuri pentru participantii taberelor de pictura Hobby Art:

  • Ca de fiecare data, primele 3 persoane inscrise vor primi din partea noastra, in tabara, cate o panza pe sasiu pentru pictura realizata in atelierul Arbex Art Decor
  • Discount de artist de 20% la toate inramarile realizate de Arbex Art Decor pe viata.
  • Posibilitatea de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara care se organizeaza cu lucrari selectate de la participanti

Detalii organizatorice, precum si programul taberei vor fi comunicate doar persoanelor inscrise.

Interesant ! Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati recreative, distractive, de grup. Nu va lipsi seara tematica, asa cum ne-am obisnuit de cateva editii incoace, precum si experienta surpriza pe care imi place s-o ofer celor care ne sunt alaturi in prima luna din an.

Termeni si conditii

In cadrul taberei de pictura Hobby Art se va acorda participantilor asistenta de specialitate in domeniu prin preocuparea sc Arbex Art Decor srl. Pe perioada taberei vor fi realizate fotografii in cadrul activitatilor taberei, acestea fiind puse la finalizarea taberei la dispozitia participantilor si putand fi folosite de organizator doar in scopul promovarii proiectului. Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 200 lei. Prima masa din tabara va fi cina din 17 iar ultima masa va fi pranzul din 24 .

Anularea participarii

In cazul in care nu veti putea participa la seria la care v-ati inscris, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

Inscriere

Pentru inscriere va rog completati si trimiteti formularul de mai jos; dupa inscriere veti primi un email cu detaliile pentru plata (  pana in 1 decembrie 2015 inclusiv, inscrierea este deschisa doar persoanelor care au mai participat in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art alaturi de noi):

 

Reclame