8 locuri ocupate | mai sunt 4 locuri libere

Afisul taberei de pictura Hobby Art din Apuseni  Aceasta tabara se adreseaza persoanelor care stiu sa picteze. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber.

 Grupul de lucru este format din minim 8 si maxim 12 persoane. Tematica taberei va fi stabilita in functie de optiunile voastre din formularul de inscriere.

 Locatia taberei este pensiunea Kings Valley din Muntii Apuseni, o locatie rustica, simpla, care ne va permite sa fim aproape de farmecul natural al Apusenilor, cu o terasa suspendata pe care o vom transforma in atelierul nostru de pictura si de la inaltimea careia ne vom bucura de privelistea vaii Botestiului si apusurilor de soare.  8 zile aproape de natura, bucurandu-ne de traiul firesc si natural. Cazarea va fi cu 2 persoane /camera. Baile vor fi suficiente intrucat gazdele au inceput in toamna aceasta lucrul la constructia bailor suplimentare .

Perioada taberei: 20 – 28 iunie 2014, adica 8 zile

Pretul taberei:

1650 lei / persoana pentru 8-9 participanti

1450 lei/ persoana pentru 10-11 participanti

1250 lei/ persoana pentru 12 participanti

Pretul include asistenta de specialitate, cazare, pensiune completa, cheltuieli de organizare.  Pretul nu include deplasarile optionale si nici deplasarea la pensiune.

In mod special, daca numarul de participanti va fi mai mic de 8 , tabara se va putea organiza  la solicitarea participantilor , pretul pentru un grup de 6-7 participanti fiind de 2000 lei.

Persoanele care au fost in cel putin o tabara de pictura Hobby Art beneficiaza de reducere 50 lei.

Tabara de pictura Hobby Art - plein air

Terasa unde vom picta

 Organizare: Vom stabili detaliile intalnirii in functie de mijlocul de transport cu care veti ajunge. Deasemenea, cei care nu pot ajunge pana sus la pensiune cu masina, vor fi preluati de gazda care a promis ca ne va ajuta cu deplasarea pe drumul de acces de la Campeni pana sus la cabana. Prima masa cu care se intra este masa de seara , iar ultima este masa de pranz. Materialele pe care le veti avea la voi sunt optiunea fiecaruia. Puteti consulta aici un scurt ghid al materialelor necesare pentru pictura. Veti primi pe email recomandarile noastre privind materialele pentru aceasta editie, precum si propunerea noastra de program, cu cca 2 saptamani inaintea taberei .

Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti

Instructorul artistic este Tudor Francu– instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009.

Plata:

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, e necesar sa trimiteti atat formularul de inscriere ( de mai jos) cat si sa achitati un avans de 200 lei.

Plata se poate face prin mandat postal pe adresa:

Arbex Art Decor, Baia Mare bd. Unirii nr. 23

sau prin ordin de plata in contul Arbex Art Decor – RO52BTRL02501202L43227xx deschis la Banca Transilvania sucursala Baia Mare, cu mentiunea” taxa participare tabara de pictura iunie”.

Locurile se vor completa dupa regula ”primul sosit, primul servit”.

Diferenta se va achita la fata locului in ziua sosirii.

Bonus! Primele 3 persoane inscrise  vor beneficia de cate un sasiu cu panza gata preparata pentru pictura, confectionat la comanda la atelierul de inramari Arbex Art Decor. Detalii aici .

Inscriere

Anularea participarii

In cazul in care nu veti putea participa la seria la care v-ati inscris, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 21 zile inainte. In caz contrar, valoarea taxei achitate pana in acel moment nu va mai fi returnata, fiind retinuta pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe acest blog dedicat taberei si vor primi acceptul de a fi expuse in Galeria de Arta de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de baza de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare.

 

Parteneri media: www.arta-inramarii, www.deco-perete.ro, www.adelaparvu.com,www.businesswoman.ro, www.121.ro, www.centrulculturalreduta.ro, www.vreauarta.ro,www.artout.ro

pensiune tabara pictura      tabara de pictura Hobby Art