afisul expozitiei de pictura Senzatii Cromatice

un proiect Arbex Art Decor

Expozitia de pictura „Senzatii cromatice”  se desfasoara in perioada 4 martie – 3 aprilie la sediul Arbex Art Decor din Baia Mare (bd. Unirii nr 23) si are ca protagonisti  7 pictori participanti ai taberelor de pictura hobby art: Oana Maria Paul (Bucuresti), Carmen Tanasescu ( Bucuresti), Georgeta Stoian (Roman), Andreea Bratucu (Bucuresti), Florentina Otari (Bucuresti), Cornelia Vasiloiu (Campulung )si Nermin Hogea Susam (Constanta).

Cele 28 de picturi reprezinta tot atatea ocazii de bucurie, atat din partea celor care le-au executat cat si din partea privitorului, invitat sa simta senzatiile in fata unor delicate lampioane chinezesti, a valurilor Marii Negre care se sparg de faleza de la Balchik, a naturilor statice abordate si studiate in diverse maniere personale, a culorilor, formelor, asa cum au inspirat artistul.

Tabara de pictura hobby art reuneste in fiecare an, vara – in plein air si iarna- atelier,  pasionati de pictura care doresc sa deprinda tainele acestei arte si sa le aprofundeze, avand varste si ocupatii diverse, precum si apartenente geografice diferite.  Conceptul de baza al taberei este sa ofere un cadru relaxant, de educatie non- formala, iar activitatile practice sa se desasoare in locatii care sa fascineze prin frumusetea peisajelor.

Expozitia va putea fi vizionata si in Brasov, la Centrul Cultural Reduta, in perioada 8- 22 aprilie, iar o parte din lucrari vor fi expuse in perioada 15 mai – 4 iunie la Ceainaria Ceai et Caetera din Brasov.

Intalnirea cu artistii expozanti si cu indrumatorul artistic al taberei va avea loc sambata 13 aprilie ora 17.00 la Centrul Cultural Reduta din Brasov. Intrarea este libera.

Tabara de pictura hobby art este un proiect Arbex Art Decor.